Farlig mat i Malmö

Människor har alltid varit uppfinningsrika när det kommer till att göra giftig och dödlig mat ätbar – oftast som ett sätt att överleva i tuffa tider. Nu har Disgusting Food Museum i Malmö, med fokus på ”äcklig” mat från hela världen – öppnat en mindre utställning om farlig mat.

Människor har alltid varit uppfinningsrika när det kommer till att göra giftig och dödlig mat ätbar – oftast som ett sätt att överleva i tuffa tider. Nu har Disgusting Food Museum i Malmö, med fokus på ”äcklig” mat från hela världen – öppnat en mindre utställning om farlig mat. Både sådan som är dödlig eller farlig att äta om den inte tillagas rätt och mat som sålts av giriga eller vårdslösa företag och orsakat lidande och död. Allt från indonesisk frukt med vätecyanid till vin smaksatt med glykol. Skål!

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår