Stjärnglans över Knystaforsen

Tre nya restauranger i Sverige har fått en stjärna i Guide Michelin. Två ligger i Stockholm och en i lilla halländska Rydöbruk.

Restaurang Knystaforsen, som drog igång så sent som år 2021, drivs av danska paret Nicolai och Eva Tram och beskrivs som intim, personlig och naturnära.

Under en kväll hos Knystaforsen serverar Eva och Nicolai mat lagad över öppen eld på de färskaste råvaror de kan få tag på från åar, sjöar, skogar och lokala producenter runtomkring dem. Specialiteten? Maten lagas alltid på lokala råvaror över öppen eld.

För att underlätta för långväga gäster samarbetar Knystaforsen med Torups Gästgivaregård, dit övernattande gäster får skjuts efter måliden.

« Tillbaka
Search preloader

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår